flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Стартувала кампанія декларування

01 лютого 2023, 10:56

1 січня 2023 року розпочато процес декларування  доходів громадян.

Сокирянський районний суд нагадує, що зараз діє норма закону, яка передбачає призупинення е-декларування і після завершення воєнного стану протягом 3 місяців подаються всі ті декларації, які не були подані.

 

Проте, рекомендуємо присяжним суду, які брали участь у судових процесах у 2021 та 2022 році, при найменшій нагоді, подати декларації доходів громадян, так як у парламенті активно обговорюється питання відновлення е-декларування до завершення воєнного стану.

 Декларація та повідомлення про суттєві зміни в майновому стані суб’єкта декларування заповнюються та подаються особисто суб’єктом декларування на офіційному веб-сайті НАЗК за посиланням https://nazk.gov.ua/ через власний персональний електронний кабінет суб’єкта декларування в системі Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, шляхом заповнення відповідної електронної форми.

На офіційному веб-сайті НАЗК є детальні роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій та навчальні відео.

Довідки про отримання винагороди за 2022 рік присяжні Сокирянського районного суду можуть отримати в канцелярії суду за адресою: м.Сокиряни, вул.Шевченка, 7.

 

Пресслужба суду