flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду завітали учні

09 грудня 2022, 09:25

7 грудня 2022 року, у рамках проведення місячника правових знань учні 9-х класів Сокирянської загальноосвітньої школи №1 І-ІІІ ступенів разом з педагогом Петрушко І.В. відвідали Сокирянський районний суд Чернівецької області.

Метою відвідування суду стало ознайомлення з порядком ведення судового засідання.

Суддя Суський О.І., який відряджений до Сокирянського районного суду з Троїцького районного суду Луганської області для здійснення правосуддя, ознайомив учнів з правилами поведінки в приміщенні суду та під час проведення судового засідання. А також за його сприяння та головування було проведено імпровізоване судове засідання по розгляду кримінального провадження по обвинуваченню особи за ст.185 ч.4 КК України (крадіжка в умовах воєнного стану), в якому ролі учасників судового процесу зіграли працівники апарату Сокирянського районного суду.

 

Дана зустріч була цікавою та змістовною. Учні мали можливість ставити судді Суському О.І. запитання, які їх цікавили, на що отримали  кваліфіковану та вичерпну відповідь.

Молодь залишилась враженою та сповненою позитивними емоціями. Сподіваємось, що такого роду заходи допоможуть молодому поколінню визначитись  із майбутньою професією.

 

 



Пресслужба суду